De Dorsvlegel

€335000,-

Verkocht
''Vul onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.''

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Beschrijving
Details
Extra's

Geweldige instapklare woning met 4 slaapkamers, moderne badkamer, fijne open keuken en een fraai aangelegde tuin op het zuiden met stenen berging, eigen achterom en zonder inkijk van de achterburen. De ligging is ideaal, aan de rand van het dorp en toch overal dichtbij. De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk aan een doodlopende straat, dus enkel bestemmingsverkeer. Op loopafstand is een leuk (speel)plein gelegen en parkeren kan voor de deur. Tevens gunstig gelegen nabij diverse winkels, basisscholen, gezondheidszorg, sport- en recreatie en uitvalswegen richting A65 en N65.

Algemeen
bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: 100m2
Perceel: 143m2
Inhoud: 324m3

Begane grond
Hal/entree met een nisje voor de garderobe en de meterkast voorzien van 6 groepen en 1 aardlekschakelaar.
Toegang tot de woonkamer. Een fijne en lichte ruimte dankzij de grote raampartijen met een logische indeling. De gehele verdieping is voorzien van een laminaten vloer en stucwerk wanden/plafonds. De open keuken (2010) staat in hoekopstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en de vaatwasser. Portaal met een aparte bergruimte en het toilet. Vanuit hier heb je toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers van 12m2, 9m2 en 5,5m2. Allen voorzien van een lichte laminaten vloer (2017).

De badkamer is geheel vernieuwd in 2015 en beschikt over een inloopdouche, zwevend toilet en een dubbele wastafel. De ruimte is voorzien van een fraaie antracietgrijze tegelvloer met elektrische vloerverwarming.

2e verdieping
Middels een vaste trap bereik je de zolderverdieping. De voorzolder, van ca. 7,5m2, beschikt over aansluiting voor de wasapparatuur en de Cv-installatie. Tot slot de 4e slaapkamer van ca. 10,5m2. Voorzien van een dakkapel met rolluik, inbouwspots en aan beide zijde schotten met ruim voldoende opbergruimte. 

Tuin
De in 2019 aangelegde achtertuin (ca. 13m diep en ca. 5,5m breed) is heerlijk gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van een zonnescherm aan de achtergevel, tuinverlichting, buitenkraantje, zonneterras, vrijstaande stenen berging en een eigen achterom.

Bijzonderheden:
* Woning is voorzien van gevel-, dak- en vloerisolatie, energielabel B
* Geheel voorzien van dubbele beglazing
* Rustig gelegen, in kindvriendelijke woonwijk
* Zonnige en leuk aangelegde tuin
* Instapklaar en goed onderhouden



Bekijk de woning op Google Maps

  • Oppervlakte: 100m2
  • Kamers: 5
  • Soort woning: tussenwoning

Uw bezichtiging is succesvol aangevraagd!

HouseHunting Tilburg neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Open chat
Waarmee kan ik u helpen?
HouseHunting Tilburg
Hallo,

Ik ben Vivian, uw makelaar in de regio Tilburg. Ik help u graag met:
- Het verkopen van uw woning
- Het aankopen van een woning
- Het bepalen van de waarde van uw woning

Heeft u vragen over een van bovenstaande onderdelen? Aarzel dan niet om een Whatsapp bericht te sturen of het contactformulier in te vullen.